Tita & Asociatii

– Societate profesionala de avocatura –

Cine suntem?

“SCPA “TITA & ASOCIATII” este o societate ai carei specialisti au fost atent selectati cu accent pe nivelul pregatirii profesionale, spirit creativ si initiativa. Ceea ce ne caracterizeaza este seriozitatea cu care analizam spetele prezentate de clientii nostri si onestitatea cu care le prezentam solutiile posibile, fara a promite lucruri cu sanse reduse de realizare.

Ne identificam cu problemele celor care ne solicita sprijinul, actionam cu loialitate si implicare in folosul tuturor celor pe care-i asistam si reprezentam si ne bucuram odata cu clientii nostri atunci cand obtinem in instanta sau in afara ei rezultatele dorite de cei care ne-au acordat increderea lor.

Ce oferim?

Alaturi de echipa de specialisti cu care colaboram constant (notari, traducatori autorizati, executori judecatoresti, experti topografi si de cadastru, legisti, experti auto, experti tehnici si experti contabili) echipa noastra este in masura sa asigure servicii de consultanta, asistenta juridica si reprezentare in instanta la standarde de performanta ridicata care sa garanteze indeplinirea eficienta a sarcinilor asumate in fata clientilor. Totul la costuri rezonabile care sa reflecte un echilibru corect intre eforturile depuse de noi si solicitarile Dvs.

Echipa noastra

Avocat partener la SCA Tita & Asociatii asigura reprezentarea in litigiile din domeniul contenciosului administrativ și fiscal, drept societar, leasing operațional și fiscal, precum și consultanta juridică.

Mirela Tita

– Avocat Partener –

mirela.tita@avocatt.ro
+40745460772

Cred ca succesul este strans legat de relatia avocat-client, care trebuie sa se bazeze, in primul rand, pe incredere si onestitate. Ma consider norocoasa sa fac parte dintr-o echipa a carei caracteristica esentiala este comunicarea.

Alina Tita

– Avocat Partener –

alina.tita@avocatt.ro
+40755065462

Contactati-ne

Va rugam sa completati formularul si vom reveni cu un raspuns in cel mai scurt timp