Contestatii

Contestatii note de constatare ENEL pentru consum fraudulos sau defecțiuni ale ansamblului tehnic apartinand furnizorului de energie, reprezentare si asistare in etapa prejudicara in fata comisiei de analiza a furnizorului conform dispozitiilor Ordinului ANRE nr. 121/27.07.2015 si a Legii nr. 123/2012, precum si consultanta privind consumul fraudulos sau suspiciuni de consum fraudulos.
Contestarea in fata instantelor de judecata a sumelor pretinse de furnizorii de energie ca urmare a constatarii consumului fraudulos a abonatului in procedura prejudiciara (in fata comisiei de analiza intrunita conform dispozitiilor Ordinului ANRE nr. 121/27.07.2015).

Contestarea amenzilor contraventionale de orice tip, contestarea amenzilor contraventionale de circulatie, asistenta juridica si reprezentare in instanta in actiuni tinand de contestarea amenzilor.

Contestatii la executare de orice natura, precum si cele impotriva executarilor silite incepute de firmele de recuperare creante ca de exemplu EOS KSI, KRUK, Coface, Top Factoring , Suport Colect, CRC Recuperare creante sau alte asemenea.