Avocat drept penal

Echipa „SCA Tița și Asociații” pune la dispozitia clientului si avocati specializati in dreptul penal, definit in literatura de specialitate ca fiind “sistemul normelor juridice care reglementeaza relatiile de aparare sociala prin interzicerea ca infractiuni, sub sanctiuni specific denumite pedepse, a faptelor periculoase pentru valorile sociale, in scopul apararii acestor valori, fie prin prevenirea infractiunilor, fie prin aplicarea pedepselor celor care le savarsesc”.

Practic, prin apelarea la serviciile noastre veti beneficia de o buna aparare a intereselor dumneavoastra care au fost sau pot fi lezate prin savarsirea unor fapte penale definite de lege ca fiind infractiuni.

Avocatii nostri penalisti va pot consilia atat cu privire la infractiuni contra persoanei si patrimoniului, dar si cu privire la cele de coruptie si economice prevazute de Codul Penal, si de legile speciale in vigoare.

Totodata, venim in intampinarea clientilor nostri cu experienta pe care o detinem in reprezentarea si asistarea acestora nu numai in fazele de cercetare si urmarire penala, dar si in cursul judecatii, in fata instantelor de judecata nationale si in fata CEDO pentru a apara acele persoane nemultumite de condamnarile primite.

De asemenea, oferim consultanta juridica si reprezentam persoanele condamnate in contestatii la executare, in cererile de liberare conditionata, precum si in cele ce privesc reabilitarea acestora, indiferent de condamnare.

Asadar, puteti apela la avocatii nostri specializati in drept penal pentru a beneficia de cea mai buna aparare in ceea ce priveste diverse infractiuni cum ar fi cele informatice, furt, talharie, loviri si alte violente, vatamari in accidente rutiere, proxenetism si trafic de droguri, camata si evaziune fiscala etc.