Ce inseamna vatamarea corporala din culpa?

Vatamarea corporala din culpa este o infractiune care a fost reglementata de articolul 196 din Codul Penal si reprezinta obiectul pentru cele mai multe dosare penale care iau nastere ca urmare a producerii accidentelor rutiere. Avocatii cu experienta pot recupera daunele morale si materiale pentru cei care au fost victime ale infractiunii de vatamare corporala din culpa.

In momentul in care esti victima unui accident auto din care au rezultat decese sau vatamare corporala din culpa tot ce trebuie sa stii este ca avocatii cu experienta pot face adevarate minuni in astfel de procese. Daca te gandesti sa te reprezinti singur, trebuie sa mentionam ca aceasta nu este deloc o idee buna. De foarte multe ori, societatile care se ocupa de asigurari auto pot sa stea in calea valorificarii complete a drepturilor, iar pretul durerii suportate va fi negociat foarte dur. Consultanta juridica oferita de avocati in domeniul accidentelor auto in momentul oportun, va poate asigura ca veti obtine toate despagubirile importante si corecte pentru prejudiciul suferit. Pentru ca negocierile au de cele mai multe ori loc foarte exigent, ajutorul unui avocat este foarte important.

De obicei, oferta de despagubire va fi mereu mai mica decat cea pe care victima o poate pretinde, in cazul in care nu este negociata de un avocat care sa se ocupe de vatamare corporala din culpa sau nu este solicitata in cadrul unui proces. In cazul in care iti doresti o despagubire justa pentru prejudiciul suferit ca urmare a unei infractiuni de vatamare corporala, nu ezita sa contactei un avocat.

Din nefericire, din cauza drumurilor foarte avarariate si din cauza neglijentei in trafic, accidentele rutiere sunt in crestere in Romania. Una dintre cele mai des intalnite infractiuni in acest sens este uciderea din culpa si vatamarea corporala din culpa, dar si conducerea sub influenta bauturilor alcoolice sau a substantelor stupefiante. De asemenea, o alta situatie este aceea in care vinovatul paraseste locul accidentului. Un avocat foarte bun poate ajuta atat partea vatamata cat si vinovatii de producerea accidentului si ofera asistenta juridica de specialitate, care se bazeaza pe o experienta vasta in acest domeniu. Prin urmare, daca intentiionezi sa obtii despagubiri pentru vatamare coprorala din culpa sau daca ai acoperit din fonduri proprii prejudiciile aduse altor persoane si acum vrei sa iti recuperezi sumele pe care le-ai cheltuit, nu ezita sa contactezi un avocat.

Cabinetele de avocatura sunt mereu la dispozitia ta cu servicii pentru asistenta si reprezentare juridica petnru a recupera daunele morale sua pentru vatamare din culpa. In urma unei consultante juridice adecvate, la momentul potrivit, vei obtine despagubiri substantiale de la persoana vinovata de accident sau, daca tu esti cel vinovat de accidentul rutier, te vom ajuta sa iesi cat mai bine din aceasta situatie.